Vappulehti SMÄLLI on julkaistu!

SMÄLLI kuvaSuomen Medisiinariliiton ensimmäinen, kaikkien medisiinareiden yhteinen vappulehti SMÄLLI on nyt julkaistu! Olemme keränneet tähän uuteen julkaisuun parhaimpia paloja jokaisen jäsenjärjestön omista lehdistä ja mukaan on päässyt myös aivan uutta ja ennenäkemätöntä sisältöä. Esikoisnumerosta löytyy mm. esittelyt eri kandiseurojen klubeista/taloista sekä aiemmin kevättalvella toteutetun kaikkien lääkisten kyselyn tulokset.

SMÄLLIN idea sai alkunsa viime syksyn Tuohilampiseminaarissa, jolloin jäsenistön keskuudessa heräsi toive yhteisestä, enemmän vapaa-aikaan keskittyvästä julkaisusta. Ideana oli koota yhteen parhaimpia reportaaseja kandiseurojen omista lehdistä, jotta muillakin paikkakunnilla opiskelevat saisivat tietää, mitä toisille kollegoille kuuluu. Ideaa jalostettiin edelleen helmikuun sektoritapaamisessa Helsingissä ja lopputulos on vihdoin valmis. Lehdestä on tarkoitus tehdä vuotuinen perinne ja se tulee ilmestymään jälleen ensi keväänä.

SMÄLLIÄ jaetaan ilmaiseksi tästä päivästä lähtien kaikilla lääketieteellisten kampusalueilla Suomessa ja sitä toimitetaan piakkoin myös Tarttoon ja Riikaan. Nouda siis omasi ennen kuin ne loppuvat!

Voit lukea lehden myös sähköisessä versiossa, joka löytyy täältä: sMÄLLI-lehti 2016