Kevätliittokokouksen kuulumiset

Suomen Medisiinariliiton kevätliittokokous järjestettiin lauantaina 27.3.  poikkeuksellisesti etänä vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Sääntöjen edellyttämänä kokoukselle oli päätetty myös fyysinen sijainti, josta kokousta johdettiin. 

Kokouksessa käytiin SML:n, FiMSIC:n ja YAVAn toimintakertomukset vuodelta 2020. Lisäksi hyväksyttiin SML:n vuoden 2020 tilinpäätös sekä myönnettiin tili- ja vastuuvapaus vuoden 2020 hallitukselle. Liittokokous valitsi Vuoden syväriohjaaja- ja Vuoden opetusteko -palkintojen saajat. Vuoden syväriohjaaja -palkinto myönnettiin Jetro Tuularille (Turun yliopisto) ja Vuoden opetusteko -palkinto vastaavasti Itä-Suomen yliopiston Keuhkosairauksien kurssille. Lämpimät onnittelut!

Linjapaperin päivittämisestä käytiin pitkään keskustelua ja päädyttiin siihen, että asiakohta palautetaan valmisteluun syksyn liittokokousta varten. Liittokokouksessa keskusteltiin myös jäsenseurojen jäsenmäärien ilmoittamisesta ja laskutusperusteista tulevaisuuden kannalta. Päätettiin, kun SML:n sääntöjä seuraavan kerran päivitetään, tulee jäsenseurojen jäsenmäärän tarkasteluajankohtaa arvioida uudelleen ja tarkentaa jäsenen määritelmää. 

Kultainen ansiomitali myönnettiin Riku Metsälälle. Suuret onnittelut!💐  Lisäksi lämmin kiitos kaikille liittokokoukseen osallistuneille!