Tuohilampiseminaari 2021

Tervetuloa SML:n ja Orionin järjestämään Tuohilampiseminaariin “Tulevaisuuden lääketiede” lauantaina 18.9.2021 klo 10 alkaen. Tapahtuma järjestetään etänä Microsoft Teamsin kautta. Ohjelma on suunniteltu siten, että siitä on iloa kaikille kurssiasemaan katsomatta. Et tarvitse siis mitään ennakkotietoja osallistuaksesi! 

Seminaaripäivän luentojen aiheet:

  • “Yliopistosairaala on kliinisen tekoälyn kehittämiselle välttämätön” Visa Honkanen, HUS:n kehittämisjohtaja
  • “Uuden ajan lääkekehitys -3D-printtaaminen ja yksilölliset lääkkeet”  Niklas Sandler, farmasian professori ja Nanoformin CTO
  • “Suomalaista deep-techiä -Syövän diagnostiikka kudoksia tunnistavaa älyveistä ja kaasuanalysaattoria käyttäen” Niku Oksala, Tampereen yliopiston kirurgian professori ja verisuonikirurgi

Ilmoittautuminen tapahtuu nopeusjärjestyksessä Lyyti-järjestelmän kautta perjantaina 27.8. klo 7:30 alkaen. 150 ensimmäistä ilmoittautunutta saa seminaaripäivään evästä! Virallinen kutsu ja linkki ilmoittautumiseen saapuu kandiseurojen kautta sähköpostilla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.9.2021.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!